Buitenschoolse opvang

Door samenwerking tussen Kidsclub St. Jozef en Basisschool St. Jozef, zijn wij in staat kinderen opvang te bieden van 7.00 uur tot 18.00 uur. Dit binnen de vertrouwde muren van de eigen school!

Kidsclub St. Jozef en Basisschool St. Jozef zijn twee aparte organisaties, die elkaar gevonden hebben in een gedeelde visie op de ontwikkeling van kinderen. Kidsclub St. Jozef is aangesloten bij het Landelijk Register Kinderopvang. (LRK).

Kidsclub St Jozef biedt:
* Flexibele opvang                                                                      
* Huiselijke sfeer
* Normen en waarden
* Kleinschalige groep
* Voorschoolse opvang
* Naschoolse opvang
* Vakantie opvang
* Kidsclub Diner
* Klein team
* Vrije keus aan activiteiten

Voor meer informatie kijk op www.kidsclubcentrum.com

 


Vanaf 1 mei 2021 is Speel-o-theek de Blokkendoos gevestigd in de St Jozefschool. Een Speel-o-theek is een soort bibliotheek waar je speelgoed kunt lenen.
De doelstelling van de Speel-o-theek is het stimuleren van de speelontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. Al spelend leren kinderen van alles. Spelen moet in de eerste plaats leuk zijn, het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden, motoriek, denkvermogen en taal gaat spelenderwijs vanzelf.

De Speel-o-theek heeft een uitgebreide en gevarieerde speelgoedcollectie. Het speelgoed is ingedeeld volgens de Speelgoedschijf. Daarbij is het speelgoed onderverdeeld in verschillende categorieën; elke categorie wordt aangeduid met een letter en stimuleert een bepaalde ontwikkeling van het kind. Naast ouders kunnen ook gastouders en grootouders lid worden van de Speel-o-theek. Ons assortiment is ook geschikt voor kinder- en/of buurtfeestjes.

U bent al lid vanaf 10 euro per kalenderjaar. Daarnaast betaalt u per stuk speelgoed nog leengeld.


Onze openingstijden zijn:

Maandag- en woensdagmiddag van 15.00- 17.00 uur
Zaterdagochtend van 10.00-12.00 uur

In verband met de Coronacrisis zijn wij alleen open op afspraak. U kunt mailen naar: speelotheekaalten@gmail.com

Voor meer informatie: www.speelotheekdeblokkendoos.nl

Wij kennen
uw kind

gogoanime