Pleinfestijn!
Samen voor een groene speelplek.

Het pleinfestijn

Op 2 juni nodigen we iedereen uit die belangstelling heeft in onze school en ons nieuwe plein. De leerlingen verkopen hun (zelfgemaakte) spullen, u kunt loten kopen voor een prachtige verloting met mooie prijzen én de kinderen zullen een sponsorloop lopen.

Plein Festijn (2)

Sponsorloop

De kinderen lopen rondes rond onze school. U kunt hen sponsoren voor een vast bedrag, of per rondje. Het geld maakt u over via de betaallink. Hiernaast scant u de link, of klikt u op de link om naar de betaalomgeving te gaan. Onze leerlingen zijn jong en door digitaal te betalen beschermt u hen en kunnen we zorgen dat iedere donatie goed terecht komt. Hartelijk dank voor uw bijdrage aan ons prachtige, groene schoolplein!

Sponsorloop 2023 | RKVV Maliskamp

Mocht u een storing ervaren bij de Ideal-link, dan kunt wachten tot de link weer werkzaam is of het handmatig overmaken naar:

NL27RABO0300217382

t.a.v. Oudervereniging St Jozef

Hier kunt u uw sponsorbedrag overmaken via Ideal. Of u scant de QR-code.

QR Code Donatie St Jozef (002)

Verloting voor het schoolplein

Naast de sponsorloop zal er een verloting worden gehouden met mooie prijzen. Via de link hiernaast kunt u daarover alles lezen. De prijzen zijn allemaal geschonken door lokale ondernemers. Alle opbrengst komt ten goede aan het schoolplein van Basisschool en Kindcentrum St.Jozef Aalten.

gogoanime